Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizenhatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizenhatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.
 
 
 
 
 

Vezetőedzői nyilatkozatok a megye egy tizenhatodik fordulójából

Szokás szerint mutatjuk, mit nyilatkoztak az edzők a hétvégi forduló után.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Koppánymonostori SE–Nyergesújfalu SE 0-2 (0-0)

Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Nagyon sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés. Nem volt nagy különbség a két csapat között. Sok volt a problémánk, és még nem vagyunk olyan csapat, hogy ezt meg tudjuk oldani. A célunk a bennmaradás még mindig.

Hajnal Zoltán, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Egy lelkes, fegyelmezett játék volt. Jó támadásokból két szép gólt rúgtunk. Összeállt végre a kép, jól állt a csapat a meccshez. Jól jött a csapatnak ez a győzelem a téli szünetre.

Tatai AC–Zsámbéki SK 0-2 (0-0)

Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Szomorúak vagyunk, hogy nem sikerült utolsó hazai bajnokinkon begyűjteni a három pontot. Ellenfelünk nagyon elszántan játszott. A végén a játékvezető megelőzhette volna a kiállítást. Köszönjük az őszi szezonban minket támogató szurkolóinknak az egész éves biztatását. Jó pihenést, és kellemes ünnepeket kívánunk minden labdarúgást kedvelőnek.

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: – Nagyon szervezetten, jó felfogásban, szinte hiba nélkül védekezve – ami mostanság nem volt ránk jellemző – nagyon értékes győzelmet arattunk a megye meghatározó csapata ellen. Gratulálok az egész őszi szezonért a csapatnak. Köszönjük a szurkolóink támogatását, és a vezetőink áldozatos munkáját.

OBSK Oroszlány–Wati Kecskéd KSK 4-0 (2-0)

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Az első félidő olyan lagymatag volt. Nem láttam azt a harapós csapatot, amit vártam. A semmiből rúgtunk két gólt, szögletből és szabadrúgásból. A szünet után a széllel szembe mentünk, rúgtuk gyorsan a harmadikat, utána pedig el is dőlt a mérkőzés. Nem jó játékkal, de eredményesen fejeztük be ezt a mérkőzést, és az idényt. Gratulálok a csapatnak és a vezetésnek, hogy a dobogóról várjuk a folytatást.

Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – Gyenge színvonalú mérkőzésen, kritikán aluli hozzáállással, óriási egyéni hibákat elkövetve megérdemelt vereséget szenvedtünk. Ennek a mai mérkőzésnek lesznek következményei...

Bábolnai SE–FC Esztergom 0-1 (0-1)

Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – A mérkőzés elején kapott gól után az ellenfél nagyon jól védekezett. A mezőnyfölényünk nem volt elég arra, hogy gólt tudjunk szerezni. Az őszi szezonért gratulálok a csapatomnak, és köszönöm az eddig elvégzett munkát.

Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: – Nagyon küzdelmes meccsen fontos győzelmet arattunk. Nem feltétlenül a jó játékunknak, hanem a hozzáállásunknak és dacosságunknak köszönhetően. Azt remélem, hogy egy jó felkészülés után tavasszal is olyan sikeresek tudunk lenni, mint az ősz második felében.

Sárisápi BSE–Bokod Transintertop 9-1 (4-1)

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Ma egy ezer sebből vérző ellenfél ellen játszottunk, helyenként jól... Köszönöm az őszi mérkőzéseken tanúsított hozzáállást, tavasszal megyünk tovább!

Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: – Én még soha nem foglalkoztam a játékvezetéssel, de ma már nem bírom ezt megtenni. A szezonban többször előfordult, hogy pökhendi, felsőbbrendű, spanyolviasz-felelős stílusban állnak hozzá. A mai alkalommal, ha csak ránéztünk a játékvezetőre, sárgát kaptunk. Az ellenfélnél a kemény, néha durva belépők is csak elvétve lettek lefújva. A mérkőzés folyamán többször kimutogattak, megjegyzéseket tettek. Többek közt megjegyezték, hogy a katicának is több pontja van, mint nekünk, ami sajnos igaz, de nem a pályára való megjegyzés. Én is megtehetném, hogy bárkinek az intelligenciájáról nyilatkozzak, és egy esetleges teszten lehet kevesebb pontot érne el, mint mi az ősszel. De nem teszem, mert ehhez is intelligencia szükséges. Egyébként sajnos nem a játékvezetés miatt kaptunk ki, de elfogyott a cérna...

Vértessomlói KSK–Vértesszőlősi SE 2-5 (0-2)

Schöffer Antal, a Vértessomló vezetőedzője: – Ez a mai egy érdekes mérkőzés volt. Mindenféle tekintetben... Mi kihagytuk a helyzeteinket, az ellenfelünk kihasználta őket. Büntetőt is hibáztunk, így nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Mi tudunk nyerni rossz játékkal is, úgy néz ki... Gratulálok a csapatnak, az előzményekhez képest csoda a negyedik hely.

Ácsi Kinizsi SC–Komárom VSE 0-10 (0-4)

Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Végül is azt tudtuk, hogy a Komárom más színvonalat képvisel, mint mi. Csak az szomorít el, hogy a mérkőzés előtt egy órával csak kilenc hadra fogható játékosom volt. Kicsit furcsállom, hogy mindenkinek halaszthatatlan dolga volt vasárnap. Szerintem beijedtünk...

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Nagyszerűen előkészített pályán, ideális körülmények között léptünk pályára. Gratulálok a csapatnak a mai, és az egész őszi teljesítményéhez. Bízom benne, hogy örömmel mennek pihenőre, és tavasszal elérjük a céljainkat.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.