Atlasz-geodézia Megyei I. Osztály, 16. forduló

A Vértesszőlős telel a negyedik helyen, a Zsámbék nyerte a hétvége rangadóját

Lezárult a naptári év az elsőosztályú bajnokságban.
 
 

Atlasz-geodézia Megyei I. Osztály, 16. forduló

A Vértesszőlős telel a negyedik helyen, a Zsámbék nyerte a hétvége rangadóját

Lezárult a naptári év az elsőosztályú bajnokságban.
 
 
 
 
 

Atlasz-geodézia Megyei I. Osztály, 16. forduló

A Vértesszőlős telel a negyedik helyen, a Zsámbék nyerte a hétvége rangadóját

Lezárult a naptári év az elsőosztályú bajnokságban.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Koppánymonostori SE–Nyergesújfalu SE 0-2 (0-0)

Komárom, vezette: Kolonics G. (Papes D., Büki F.)

Koppánymonostor: Zentai – Margl, Szőnyi (Hajnal, 85.), Bilkó (Tatai, 58.), Venczel (Vass, 85.), Pekler, Kerekes (Grónai, 12.), Nagy T., Hegedüs, Patócs, Dombi (Dávid, 58.). Vezetőedző: Vigh László.

Nyergesújfalu: Kerekes – Katona, Cseh, Hajnal, Manga, Nagy, Kottra, Balogh (Pozsonyi, 68.), Szabó, Szoboszlai (Takács, 46.), Eberst. Vezetőedző: Hajnal Zoltán.

A Koppánymonostor jobb pozícióból várta a mérkőzést, de a Nyergesújfalu javítani akart. Az első félidőben nem hozott gólt a találkozó, a szünet után viszont vezetést szerzett a vendégcsapat. A csereként beállt Takács találatával szereztek vezetést, majd a házigólkirály Manga is gólt szerzett a meccs végén, így a vége magabiztos lett. A Koppánymonostor még így is hat ponttal a Nyergesújfalu előtt telel.

Gólszerzők: Takács (67.), Manga (85.)

Jók: Pekler, Margl, illetve Manga, Kottra, Hajnal, Takács.

Tatai AC–Zsámbéki SK 0-2 (0-0)

Tata, vezette: Széplábi G. (Hartdégen Zs., Sirokmán A.)

Tata: Sándor G. – Csapó, Bombicz, Kun, Zuggó, Veres, Tóth (Molnár, 65.), Berki, Csordás D. (Sasvári, 78.), Nagy, Rába. Vezetőedző: Wéber Roland.

Zsámbék: Lakatos – Marticsek, Juhász, Sugár (Szabó A., 90.), Mann (Karai, 87.), Király (Nagy, 80.), Kósa Szilágyi, László (Fekete, 90.), Veréb, Dávid, Tuba (Bors, 70.)

A forduló rangadóját végül a Zsámbék tudta hozni. Az első fordulóban is a Zsámbék nyert, így a visszavágón a hazai pályán játszó Tata vissza akart vágni. Az első félidőben itt sem esett gól, a szünet után viszont kettő is. Előbb Sugár, majd a hosszú idő után újra csatárként szereplő Tuba talált be. A Tata nem tudott erre felelni, ráadásul a mérkőzés végén Sándor kapust kiállította a játékvezető, így a tavaszi kezdésen biztosan nem lesz ott... A Zsámbék ezzel bebiztosította a második helyét, öt ponttal a Komárom mögött, és szintén öt ponttal az Oroszlány előtt telel.

Gólszerzők: Sugár (50.), Tuba (65.)

Kiállítva: Sándor G. (94., Tata)

Jók: Csapó Á., Nagy B. illetve mindenki.

OBSK Oroszlány–Wati Kecskéd KSK 4-0 (2-0)

Oroszlány, vezette: Lovas A. G. (Nagy G., Sirokmán A.)

Oroszlány: Pirik – Győri (Simonka, 65.), Németh, Soós, Bukovecz, Kiss (Bognár, 70.), Kuzma, Fodor (Tóth, 78.), Szekér, Földi (Péter, 70.), Kelemen (Maronga, 78.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Kecskéd: Ténai – Katóka (Kiss, 60.), Németh, Kohl, Busai (Kuti, 68.), Horváth, Jónás (Nádudvari, 78.), Farkas P., Tomayer R., Tomayer Á. (Kovács, 60.), Greskó (Polyák, 46.). Vezetőedző: Wéber Balázs.

Az Oroszlány végtelenül magabiztosan lépett át a szomszédos Kecskéden a hétvégén. Wéber Balázs alakulata nem most éli legjobb szezonját, ez most is látszódott. Az első félidőben két talált góllal szerzett vezetést az Oroszlány, majd a második félidőben újra kettőt vágtak. Ezzel hamar eldőlt a meccs sorsa, így az Oroszlány biztosan a dobogón zárja az őszi szezont.

Gólszerzők: Győri (36.), Kiss (44., 53.), Soós (63.)

Jók: Fodor, Kuzma, Soós, Bukovecz, Szekér, illetve senki.

Bábolnai SE–FC Esztergom 0-1 (0-1)

Bábolna, vezette: Erdélyi D. (Németh R., Varga I.)

Bábolna: Szepesi – Valkó G., Valkó M. (Kolonics, 76.), Róth, Bukovics (Lengyel, 64.), Szendi, László, Magyar, Kalamár (Kovács, 46.), Horváth D., Fábián. Vezetőedző: Csongrádi Péter.

Esztergom: Erős – Chrompota, Faragó, Szlovák, Czakó, Dékány (Heiczinger, 81.), Kiss, Látrányi (Molnár, 89.), Budavári (Bokros, 51.), Bugjó, Gyebnár. Vezetőedző: Veress Balázs.

Remek rangadót játszottak Bábolnán! A két csapat között mindössze három pont volt a különbség. A fiatalok csatája végül csak egy gólt hozott, ezt Czakó a 13. percben szerezte. A Bábolna hiába próbálkozott az egyenlítéssel, nem sikerült, pedig harminc percet emberelőnyben játszottak, így Veress Balázs csapata tovább folytatta remek sorozatát. A két csapat azonos pontszámmal várja majd a folytatást a hatodik és hetedik helyen.

Gólszerzők: Czakó (13.)

Kiállítva: Kiss (60., Esztergom)

Jók: Valkó G., Fábián, illetve, Czakó, Chrompota, Faragó.

Sárisápi BSE–Bokod Transintertop 9-1 (4-1)

Sárisáp, vezette: Frank V. L. (Szántó R. D., Szijártó M.)

Sárisáp: Koller – Fürst (Szenes, 55.), Szakmáry, Jurásek Zs. (Sándor, 44.), Góman (Válent, 57.), Farkas, Karcagi, Jantos, Lőrincz (Lohner, 57.), Horváth, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

Bokod: Kovács – László, Erdős (Czuppon, 78.), Bucsi, Horváth Sz., Csízi, Sáry, Kese I., Babicz, Balogh (Pányi, 30.), Kese G. Zs. Játékos-edző: Babicz Pál.

A totál szétesett Bokod ellen parádézott a Sárisáp a záráson. A hazaiak vezetőgóljára ugyan még reagálni tudott a sereghajtó, ám itt el is fogyott minden puskapor. A szünetben már 4-1 volt a különbség, de a térfélcsere után Karcagi Pál fiai még öttel növelték a különbséget, így a végén tíz gól esett.

Gólszerzők: Karcagi (10., 76.), Farkas (17.), Jurásek Zs. (28.), Jantos (41.), Sándor (75.), Válent (83., 87.), Szenes (89.), illetve Csízi (12.)

Jók: Válent, Karcagi, Szakmáry, Farkas, illetve senki.

Vértessomlói KSK–Vértesszőlősi SE 2-5 (0-2)

Vértessomló, vezette: Katona B. M. (Komáromi N., Révész Cs.)

Vértessomló: Iváncsán – Szomolya (Gáspár D., 77.), Koller, Antalovits (Erdei, 63.), Szepesi, Batin, Einger, Kovács S., Eigner, Antal, Petőcz. Vezetőedző: Schöffer Antal.

Vértesszőlős: Giber – Juhász, Kiprich, Matláry, Ubornyák, Plotár, Gulyás (Szappanos, 75.), Szerencse, Hanikám, Nitti, Bognár. Vezetőedző: Kiprich József.

A Vértessomló már nincs hadilábon a gólszerzéssel, azonban a győzelmekkel még igencsak adósak. Most a címvédő látogatott Vértessomlóra. A vendégek az első félidőben kétgólos előnyre tett szert. Eigner még szépített a térfélcserét követően, de percek alatt újabb két gólt tudott szerezni a Vértesszőlős. Eigner újabb találatára Kiprich még a 91. percben válaszolt, így nem volt unalmas a záró találkozó.

Gólszerzők: Eigner Zs. (54., 70.), illetve Bognár (34.), Matláry (38.), Plotár (62.), Gulyás (64.), Kiprich (91.)

Kiállítva: Nitti (76., Vértesszőlős)

Jók: Antal, Batin, Szepesi, illetve Juhász, Hanikám, Giber.

Ácsi Kinizsi SC–Komárom VSE 0-10 (0-4)

Ács, vezette: Hartdégen Zs. (Papes D., Mohos K.)

Ács: Boráros – Füredi, Herczeg K., Ódor, Kovács, Sallai, Fehér, Mészáros, Lakatos, Ponty, Mesterházi. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Komárom: Rigó (Ujszászi, 63.) – Módi (Sinkó, 63.), Végh T., Simigla, Mayer, Musitz (Szabó, 46.), Kiss (Egyed, 68.), Vincze, Bán (Szalai, 63.), Katona, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

A Komárom és Végh Tibor kedvenc ellenfele idén az Ács. Az első fordulóban a csapat tizenkettőt, Végh négy gólt rúgott. Vasárnap a csapat "csak" tízig jutott, Végh viszont öttel sokkolta Boráros kapust. Így végül tíz gól jutott az Ácsnak, ám a hazaiak nem tudtak cserélni, hiszen mindössze tizenegy játékosa volt Karvaj Imrének, ráadásul egy ifista is debütált.

Gólszerzők: Végh B. (6.), Katona (19.), Bán (32.), Végh T. (34., 60., 63., 65., 84.), Szabó (50.), Szalai (73.)

Jók: Sallai, Lakatos, Ponty, illetve Végh T., Simigla, Bán, Musitz.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.