Eurotrade megyei II. osztály, 16. forduló

Hiába ment 18 perc után hárommal a Piliscsév, a sereghajtó nyert

A Tatabánya és az Ete elhúzott, a Környe a dobogón telel.
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 16. forduló

Hiába ment 18 perc után hárommal a Piliscsév, a sereghajtó nyert

A Tatabánya és az Ete elhúzott, a Környe a dobogón telel.
 
 
 
 
 

Eurotrade megyei II. osztály, 16. forduló

Hiába ment 18 perc után hárommal a Piliscsév, a sereghajtó nyert

A Tatabánya és az Ete elhúzott, a Környe a dobogón telel.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

TFCE Tatabánya–Környe SE 8-1 (1-0)

Tatabánya, vezette: Nagy G. (Horváth I., Kreitl T.).

TFCE Tatabánya: Balla – Kovács D. Sz. (Horváth M., 70.), Árvai (Karap, 89.), Pawelecz (Víg, 46.), Nagy R., Megyesi (Horváth Á. A., 85.), Wágner (Farkas M., 64.), Soltész, Krupánszki, Klausz, Farkas V. Edző: P. Nagy László.

Környe: Erdősi – Fábián, Mészáros, Zelenai, Sárközi, Velőti, Kovács R., Békefi (Erdelics, 64.), Kishonti (Szabó, 15.), Szalczinger, Török. Edző: Selymes Attila.

A Tatabánya a szoros őszi mérkőzés után megmutatta a Környének, mi is a helyzet. Akkor csak egy gól volt a különbség, most viszont jött a már-már szokványos kiütés. Az első félidőben csak egy volt a különbség, ebből jól látszik, hogy szervezett a Környe, de a térfélcser után elfáradtak a vendégek, és a listavezető kék-fehérek kiütötték ellenfelüket. Nyolcat lőttek összesen, a Környe pedig egyet. Ezzel a Tatabánya hibátlanul megy a téli pihenőre.

Gólszerző: Árvai (23., 50., 87.), Farkas V. (47.), Megyesi (63.), Klausz (75., 82.), Horváth M. (86.), illetve Velőti (56.).

Vértesi Erőmű SE–Kocs KSE 3-2 (2-1)

Tatabánya, vezette: Tomacsek B. (Hegedüs R., Hegedüs P.).

Vértesi Erőmű: Kiss – Szigeti (Auerbach Á., 19.), Szabó (Pap, 46.), Turza, Horváth I., Lakatos, Lajtos (Szeibert, 34.), Mig Zs., Járóka, Horváth B., Ratimarszky. Technikai vezető: Györgykovács Zoltán.

Kocs: Natkai – Kovács I., Gombos, Kisék, Kvittung, Barsi R., Daróczi, Dombi, Gombik L., Herczegh (Eszlári, 74.), Nagy. Edző: Bódis Tamás.

Egyik csapat sem úgy tervezte az őszt, ahogy alakult, most javíthattak egymás ellen. A középhátvédet játszó Mig tíz perc alatt duplázott, így korán előnybe került a Vértesi Erőmű. A Kocs azonban nem adta fel, Kovács duplájával egyenlítettek. A meccs végén aztán ismét Mig volt a nyerőember, meglőtte harmadik gólját is, így végül Tatabányán maradt a három pont.

Gólszerző: Mig Zs. (5., 9., 89.), illetve Kovács I. (24., 78.).

Kiállítva: Horváth B. (71.), illetve Nagy (70.).

Etei SE–Ászár KSE 10-1 (2-0)

Ete, vezette: Havasházi Sz. (Vas K.).

Ete: Sulyok (Tálos Z., 75.) – Rigó, Farkas, Proceller, Baráth, Gyüszi, Szabó (Tálos G., 61.), Szeles, Puzsoma (Szíjj, 64.), Tóth, Dávid (Bősze Cs., 63.). Edző: Boros György.

Ászár: Kohl – Nokta, Bősze I., Rakó D., Soha, Varga M., Kiss, Nagy M., Hnizda, Répási (Takács, 61.), Molnár. Edző: Rakó László.

Az Ete tovább robog a feljutás felé, most épp az Ászárt ütötték ki. Az első félidőben csak kétgólos volt a különbség Borosék javára, a térfélcsere után nem volt kérdés már. Összesen tíz gólt rúgott az Ete, Farkas négyig jutott.

Gólszerző: Farkas (22., 36., 52., 88.), Proceller (46., 81.), Tóth (55.), Gyüszi (57.), Bősze Cs. (74.), Szíjj (82.), illetve Kiss (65.).

Gyermely–TÉG-Felsőgalla 3-2 (1-2)

Gyermely, vezette: Balázs K. (Kolozsi P., Tomacsek B.).

Gyermely: Kővári – Izsó, Nagy, Veres, Stréhli N., Felsőházi, Kiss T., Tóth Z., Balázs A., Veszelovszki, Tömör. Felsőgalla: Hanus – Magyari V., Együd, Magyari M., Benő, Szabacsi, Komáromi, Kósa, Herceg, Mata (Scheib, 72.), Kiss K.

A kétarcú Gyermely ezúttal a szebbik arcát mutatta, a Felsőgalla pedig továbbra sem találja tavalyi önmagát. Pedig a Felsőgalla 25 perc alatt már kettővel ment, de a Gyermelyt ezt nem érdekelte, és megfordította a meccset, az utolsót a 87. percben lőtte.

Gólszerző: Tömör (37., 51.), Felsőházi (87.), illetve Szabacsi (23.), Magyari V. (25.).

Mocsa KSE–Pilismarót SC 3-2 (1-0)

Mocsa, vezette: Kolonics G. (Szabó G., Horváth I.).

Mocsa: Kovács M. – Natkai, Pokk J., Rácz R., Janó, Csizmadia (Vass, 90.), Varga L., Czifra (Kántor K., 85.), Farkas (Kántor I. Sz., 60.), Rácz J. R. (Szakács, 91.), Jordán G. Edző: Jordán Jenő.

Pilismarót: Pintér K. – Szarka (Stefanek, 60.), Kneiszel, Csipor, Gerencsér, Kovács P., Schubauer, Imre, Méhes, Varga K., Hernádi. Edző: Osvald Zsolt.

A Mocsa és a Pilismarót is a dobogóért harcol, és minden esélyük is megvan, hogy oda is érjenek. Most egymás ellen kellett harcolniuk. A vezetést a Mocsa szerezte meg, majd a szünet után meg is duplázták előnyüket. Ez csak egy percig volt így, hiszen egy öngóllal szépített a Pilismarót, majd húsz perccel később már egál volt. A meccs végén aztán jött Csizmadia, és találatával eldöntötte a rangadót. Ezzel a Mocsa megelőzte a Pilismarótot, és a negyedik helyen telel a csapat.

Gólszerző: Rácz J. R. (39.), Rácz R. (47.), Csizmadia (88.), illetve Natkai (öngól, 50.), Schubauer (69.).

Kiállítva: Kovács P. (60.).

Süttői SC–Bar-Nul Szomódi SE 0-2 (0-0)

Süttő, vezette: Mihályi G. (Baranyai L., Farkas B.).

Süttő: Gebei – Belovai, Juhász, Tárai G., Varga Á., Tárai Á., Ölveczky, Varga M., Magai, Galambosi, Gáll. Edző: Mátyás Zsolt.

Szomód: Ficsur – Tóth Z. P., Bujdosó (Tápai, 88.), Székely (Gerencsér, 55.), Szentiványi (Török, 46.), Bárányos (Sándor, 85.), Szili, Czeglédi, Metzger, Csizmadia, Lounes. Edző: Tóth János.

Közel voltak a csapatok egymáshoz a fordulót megelőzően. Sokáig ennek értelmében nem is volt döntés, azonban az utolsó negyed órában minden megváltozott, miután Galambosi kiállítása miatt megítélt büntetőt Török a hálóba lőtte. A 90. percben aztán a Szomód bebiztosította a három pontot, így öt ponttal telelnek a Süttő előtt.

Gólszerző: Török (78.), Tápai (90.).

Kiállítva: Galambosi (77.)

Tardosi FC–Piliscsévi SE 5-3 (3-3)

Tardos, vezette: Szabó M. (Kreitl T.).

Tardos: Slezinger – Kovács H., Zhorela, Lipóczky, Tebele, Csukás, Mészáros P., Kovács G., Visnyovszki, Szileszki (Juhász, 66.), Varsányi (Kádas, 23.). Technikai vezető: Árendás József.

Piliscsév: Hargitai – Rábl, Török, Tirpák, Koller T., Jámbor, Danov (Béres, 59.), Varga, Morecz B. (Szabó T., 78.), Balogh (Hutera, 46.), Bogárdi. Technikai vezető: Gálicz Ferenc.

A forduló meglepetése a Tardos győzelme volt. Nem csak azért, mert hetek óta nem szereztek pontot, hanem azért, mert a Piliscsév a 18. percben már három góllal ment. A Tardos azonban ekkor beizzította a gyertyákat, és a szünetig egyenlítettek, a térfélcsere után pedig még kettőt rávertek a Piliscsévre. Ezzel ugyan a Tardos továbbra is a sereghajtó pozícióból várja a folytatást, de pontszámban beérték a Kocsot.

Gólszerző: Kovács H. (23., 41.), Csukás (31., 61.), Zhorela (51.), illetve Tirpák (12.), Varga (14.), Török (18.).

Szabadnapos: Banai KSK.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.