Évértékelő, 5. rész

Nehezebb a helyzet Tatán, de cél a dobogó

Wéber Roland csapata az ötödik helyen tölti a pihenőt.
 
 

Évértékelő, 5. rész

Nehezebb a helyzet Tatán, de cél a dobogó

Wéber Roland csapata az ötödik helyen tölti a pihenőt.
 
 
 
 
 

Évértékelő, 5. rész

Nehezebb a helyzet Tatán, de cél a dobogó

Wéber Roland csapata az ötödik helyen tölti a pihenőt.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A Tata szezonkezdete kissé gyenge volt az elvártakhoz képest, ám azóta javítani tudtak Wéber Rolandék az Atlasz Geodézia Megyei I. osztályban. Az első hat mérkőzésen mindössze öt pontot gyűjtöttek, az előző szezon ezüstérmesétől ez meglepően kevés volt. Ezt követően aztán belehúztak, és a bajnokság legnagyobb meglepetéseként a Komáromot is elverték. A riválisok közül viszont kikaptak a Zsámbéktól kétszer, de az Oroszlány és a Vértesszőlős is legyőzte a fekete-fehéreket, így csak az ötödik helyen töltik a téli szünetet a tataiak. A 26 megszerzett pontjukkal két egységgel vannak a Vértesszőlős mögött, de ugyanennyivel a Bábolna–Esztergom-duó előtt, így még rendkívül képlékeny a tavasz. A csapat a Kupában vigasztalódhatott, ám az NB III.-as Putnok már nagy falatnak bizonyult. Az előző szezon gólkirálya, Rába Jenő ezen az őszön csak hat gólt szerzett, de így is csapata legeredményesebb játékosa, Nagy Bálint Gáborral karöltve. A csapat átlagéletkora csökkent az előző szezonhoz képest, Wéber Roland előszeretettel használja a fiatal játékosokat. A csapat legnagyobb győzelme az Ács elleni 7-1 volt. Wéber Rolandot, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük a szereplésről.

– Nem teljesen indult felhőtlenül a felkészülés – kezdte szavait Wéber. - Voltak utolsó percben távozó játékosaink. De a keretünk alkalmas jó teljesítményre és az új játékosok beépülésével a dobogót tűztük ki célul. Nem vagyunk túl messze ettől, de erősebb a bajnokság, mint az elmúlt években, így bele kell húznunk, ha el akarjuk érni a célunkat – folytatta.

- Volt egy nagy győzelmünk a Komárom ellen, de mégis talán a Nyergesújfalu elleni kupagyőzelmet emelném ki, mint a legjobb meccsünk idén. A legnegatívabb az Oroszlány elleni idegenbeli vereség volt, miután 2-0-ról ki tudtunk kapni húsz perc alatt. Ezt nehéz volt megemészteni... Wéber Roland azt is elárulta lapunknak, hogy a felkészülést január 9-én kezdik, és heti négyet edzenek. Részt vesznek a téli műfüves tornán, valamit hétközi edzőmeccseket is vívnak majd a tavaszra felkészülve. – Az átigazolási szezon mindig hordoz meglepetést, de nem tervezünk változtatni a kereten – zárta szavait Wéber Roland.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.