A hétvégén már indul a téli műfüves torna

Méghozzá remek meccsekkel.
 
 

A hétvégén már indul a téli műfüves torna

Méghozzá remek meccsekkel.
 
 
 
 
 

A hétvégén már indul a téli műfüves torna

Méghozzá remek meccsekkel.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Január 14-én, azaz a hétvégén kezdetét veszi az immár szokásos Téli műfüves torna. A C-jelű csoportban öt csapat csatázik egymással, így ezen csapatok közül négy már a hétvégén megkezdi a küzdelmeket. Az első találkozón a Sárisáp és a Nyergesújfalu csap össze vasárnap 13 órától, majd 15:00-tól pályára lép a Pilismarót és a Dorog U19 is Tokodon, a Monostori Tivadar UP centrumban. A többi csoportban a következő hétvégére marad a nyitány, és van, ahol hétközi mérkőzést is játszanak.

Nézzük a csoportokat. Az "A" csoportban a TFCE, a Vértesszőlős, a Vértessomló és a Szárliget található. A B-ben a Környe, Oroszlány, Szákszend, Kecskéd négyes vív egymással, a C-jelűben a már említett Sárisáp, Nyergesújfalu, Dorog U19, Pilismarót négyes mellett a Csolnok próbálja kivívni a továbbjutást, a D-csoportba pedig az Ács, a Tata, a Tardos és a Nagyigmánd kapott besorolást. A mérkőzéseket négy helyszínen, Tatabányán, Oroszlányon, Tokodon és Komáromban rendezik meg, melyekről természetesen folyamatosan beszámolunk.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.